Resultaat
Na deze workshop heb je de tools in handen om zelf machine learning toe te passen en ben je gewapend tegen de meeste valkuilen.

Vereiste kennis
Bekend met programmeer- principes door een HBO Informatica studie en/of werkervaring. 

Aantal deelnemers
4-8 

Wanneer
juli, oktober, november 2020

Tijdsduur
2 dagen van
9.00 - 16.30 uur (incl. lunch)

Waar
HybrIT, Rijnzathe 4, De Meern (Utrecht) 

Kosten
EUR 895,- excl. BTW
 

Direct inschrijven

Wat ga je doen?

Het programma

Dag 1
We starten met een inleiding in machine learning en we geven een Python crash course. Je krijgt uitleg over de Python modules en Jupiter. Daarna volgt een oefening supervised learning. De middag is interactief waarin je zelf aan de slag gaat onder begeleiding van onze ervaren developers.

Dag 2
Op dag 2 geven we theoretische kennis over unsupervised learning en duiken we diep in de materie van reinforcement learning. Je krijgt een demo en er volgt een oefening. De middag is interactief en zul je merken dat je machine learning al goed onder de knie krijgt. Onze developers geven je nog volop tips & trucs. Rond 16.30 uur ronden we af en krijg je een certificaat voor deelname.

"Deze workshop leert je in korte tijd veel over machine learning en vooral hoe je het toepast in de praktijk. Leren is leuk, maar leren van professionals is leuker én levert je ook veel meer bruikbare kennis op! Ik ben nog enthousiaster geworden over machine learning dan ik al was." (Senior Full Stack Developer)

Ik wil deelnemen aan deze workshop!

Vul hieronder je gegevens in en wij bevestigen je deelname binnen 2 werkdagen. 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.