Is jouw expertise Azure & .NET core? 

Voor een grote klant in de regio Zuid-Holland zoeken wij een lead developer Azure & .NET core met Vue.JS kennis. In deze functie ga je de aankomende 1-2 jaar werken aan een online platform met volledige CI/CD implementatie in Azure. De opdracht omvat de doorontwikkeling op Vue.JS, .NET core en Azure Cloud, App service en DevOps. Je gaat samen met een HybrIT team (3-4 collega's) werken op locatie van de klant. Heb jij ook nog kennis van Microservices, API gateway, Proxy en Functioneel testen? Dan ben jij de kandidaat voor deze functie!

En wat ga je doen als dit project is afgerond? Dan hebben wij een vervolgopdracht voor je die past bij jouw groeiambitie. Eventueel in House of wederom bij een klant op locatie.

Wij bieden jou:

  • Goed salaris
  • (Onbeperkt) opleidingsbudget
  • 1e vrijdag van de maand innovatiedag
  • Leaseauto 
  • Laptop (vrije keuze)
  • Mobiele telefoon (onbeperkt data & bellen)
  • 25 vakantiedagen
  • De HybrIT belevenis

Reageer op deze vacature

Vereiste skills
.NET core
Azure
Vue.JS
Bonus skills
Microservices
API gateway
Proxy
Functioneel testen
Soft skills
Oplossingen bedenken
Nieuwsgierig naar nieuwe toepassingen
Ondernemend
Kennis delen
No-nonsense mentaliteit
Spreekt Nederlands (min. B1)

Wij gaan voor innovatie en succes, voor onszelf en onze klanten. Projecten waarin wij onze kwaliteiten waarmaken is waar wij iedere dag met plezier voor opstaan!

HybrIT is opgericht in 2016 door developers, voor developers. De oprichters van HybrIT, Stephan en Thomas, zijn developers en hoe groot wij ook gaan worden: zij zullen te allen tijde zelf mee blijven bouwen. HybrIT is verre van een standaard consultancybureau. Naast detachering is HybrIT druk bezig met de ontwikkeling van eigen producten en vinden er in-house software development projecten plaats.

Wij van HybrIT zien onszelf als mede-ondernemers en samen bouwen wij aan een bedrijf waarin zowel professionele als persoonlijke groei centraal staat. Wij investeren volop in kennis en vaardigheden in de nieuwste technieken en bewezen architectuur. Onze passie is software en onze missie is om de maximale potentie van ons team te ontdekken én te benutten.

Bij HybrIT staat de developer centraal. Samen met jou zoeken we een opdracht die past bij jouw skills en ambities. Je bent zelf in controle over je ontwikkelpad en wij faciliteren je daarin. Elke maand organiseert HybrIT een innovatiedag voor alle developers waarbij met grote regelmaat ook externen worden uitgenodigd. Tijdens deze dag staat kennis delen, bouwen, innoveren en vooral samen centraal. Enkele voorbeelden: het in elkaar zetten van een tracking device, aan de slag gaan met een Beacon of het bouwen van tracks voor ons eigen product.

Heb jij alle skills en ben je enthousiast?

Je kunt solliciteren op deze vacature door het onderstaand vacature in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Heb je een vraag of bel je liever even?

Roos is onze HR-manager en staat je graag te woord!

030 227 31 97

Of mail recruitment@hybrit.org