Heb je een brede kennis van CD en loop je voorop in technische ontwikkelingen?

Als DevOps engineer bij HybrIT werk je aan uitlopende projecten voor verschillende klanten, in house of bij de klant. Jij wordt onze DevOps engineer die de visie van HybrIT op dit gebied verder ontwikkelt. Je loopt voorop in technische ontwikkelingen en hebt al enige jaren ervaring met het opzetten van CI/CD omgevingen. Door je brede kennis weet jij onze opdrachtgevers de gepaste oplossing te bieden. Heb je drie jaar ervaring (of meer) met onderstaande skills en heb je een opleiding in de richting software development afgerond? Of ben je autodidact met de juiste werkervaring? Dan maken we graag kennis!

Wij bieden jou:

  • Goed salaris
  • (Onbeperkt) opleidingsbudget
  • 1e vrijdag van de maand innovatiedag
  • Leaseauto
  • Laptop (vrije keuze)
  • Mobiele telefoon (onbeperkte data & bellen)
  • 25 vakantiedagen
  • De HybrIT belevenis

Reageer op deze vacature

Vereiste skills
Continuous delivery
Jenkins
AWS (Amazon web services)
Google cloud
Kubernetes
Docker - Compose
Bonus skills
AWS RDS
Elastic Search
AWS Kinesis
AWS SQS
AWS EC2
Jenkins X
Pivotal
Linux
Soft skills
Analytisch
Samenwerken
Nieuwsgierig
Ondernemend
Kennis delen
No-nonsense mentaliteit
Spreekt Nederlands & Engels

Wij gaan voor innovatie en succes, voor onszelf en onze klanten. Projecten waarin wij onze kwaliteiten waarmaken is waar wij iedere dag met plezier voor opstaan!

HybrIT is opgericht in 2016 door developers, voor developers. De oprichters van HybrIT, Stephan en Thomas, zijn developers en hoe groot wij ook gaan worden: zij zullen te allen tijde zelf mee blijven bouwen. HybrIT is verre van een standaard consultancybureau. Naast detachering is HybrIT druk bezig met de ontwikkeling van eigen producten en vinden er in-house software development projecten plaats.

Wij van HybrIT zien onszelf als mede-ondernemers en samen bouwen wij aan een bedrijf waarin zowel professionele als persoonlijke groei centraal staat. Wij investeren volop in kennis en vaardigheden in de nieuwste technieken en bewezen architectuur. Onze passie is software en onze missie is om de maximale potentie van ons team te ontdekken én te benutten.

Bij HybrIT staat de developer centraal. Samen met jou zoeken we een opdracht die past bij jouw skills en ambities. Je bent zelf in controle over je ontwikkelpad en wij faciliteren je daarin. Elke maand organiseert HybrIT een innovatiedag voor alle developers waarbij met grote regelmaat ook externen worden uitgenodigd. Tijdens deze dag staat kennis delen, bouwen, innoveren en vooral samen centraal. Enkele voorbeelden: het in elkaar zetten van een tracking device, aan de slag gaan met een Beacon of het bouwen van tracks voor ons eigen product.

Heb jij alle skills en ben je enthousiast?

 

Je kunt solliciteren op deze vacature door het onderstaand vacature in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Heb je een vraag of bel je liever even?

Roos is onze HR-manager en staat je graag te woord!

030 227 31 97

Of mail recruitment@hybrit.org